Camperreis

beleef de vrijheid

Tour in je eigen tempo met je eigen huisje op wielen langs groene fjorden in Nieuw Zeeland, de Amerikaanse Grand Canyon, of de Australische Outback. Tijdens een camperreis kom je dicht bij de natuur. Na mijn eerste camperreis had ik de smaak te pakken. Een mooi plekje? Op de rem, luifel uit, eitje bakken en genieten maar. Dit is voor mij het echte reisgevoel. En met kinderen ideaal, want je hebt alles bij de hand. 

In alle vrijheid ‘met je huis op je rug’ het land door touren, is een ervaring die veel reizigers een keer willen meemaken. Het is veilig, de wegen zijn goed en rustig en de natuur is afwisselend en indrukwekkend. Je kunt stoppen waar je wilt, overnachten waar je wilt en zolang blijven als je wilt.

Vrijheid

Zodra je zelf gaat googlen raak je de weg al snel kwijt. Het aanbod van campers in Amerika, Canada, Nieuw Zeeland en Australie is ENORM. Van stationwagens omgebouwd tot slaapbusje, tot mega campers die niet op elke camping welkom zijn (en dat laatste moet je maar net weten, want dat vertellen ze er niet bij als je boekt hoor 😉 Ik vertel dat trouwens wel).

Hoeveel slaapplekken heb je nodig? Wil je elke avond de camper ombouwen tot slaapkamer, of wil je een vast bed? WC erin? Zit er een vangnet voor het bed van de kids? Als je dat plaatje duidelijk hebt voor jezelf, begint het echte werk. De camper vinden die aan al die eisen voldoet. Ik doe dat al jaren, ik ken de valkuilen en de addertjes onder het gras. Laat mij het doen. Kost je niets meer, maar je weet zeker dat het goed geregeld is. 

Zoveel keuze, welke camper past bij jou?

vraag offerte aan

Twijfel je tussen auto of camper, bel mij dan eens. Ik heb het allebei gedaan en kan je goed de voor en nadelen vertellen. Samen kunnen we de afweging maken wat het best bij jou past. 
In sommige seizoenen is een huurauto fijner. Bijvoorbeeld in de tijd dat de avonden fris zijn en je helemaal niet zo vaak buiten kan zitten als je denkt. Of in het hoogseizoen wanneer campings een jaar van tevoren volgeboekt zijn en je dus helemaal niet op de bonnefooi kan reizen. Die kennis heb ik allemaal in huis. Profiteer daarvan en bel of mail de Reistoko. 

Auto of camper?

vraag offerte aan

Dit zeggen mijn klanten:

volgende

vorige

Karin en Mike van Latum | USA camperreis

Wat een extra leuk tintje aan je camperreis geeft is dat je voordat de reis begint een boekje krijgt waarin alle reistips en de route zijn opgenomen. Wij hebben hierdoor hele leuke tips gekregen van locaties die we normaal niet hadden gezien. Lees meer

Karina Vink – Camperreis Nieuw Zeeland & Amerika

...Hier bleef het niet bij, ook tips omtrent het bijv op tijd bestellen van Alcatraztickets omdat het altijd zo uitverkocht is. Ook heeft ze ons nog allerlei leuke “to-do tips” gegeven uit eigen ervaring. Hoe enthousiast kan je zijn over je vakgebied maar ook omdat je zo van reizen en ontdekken houd... Lees meer

Ad en Veronique van de Sande | Canada rondreis met de auto & camper

Deze zomer zijn wij met ons gezin naar Canada geweest. Men vertelde over Ilse haar werk en haar persoonlijke aanpak en dat sprak mij heel erg aan. En in korte tijd had ze voor ons de ideale vakantie gepland.Ze heeft veel praktische tips en weet waar ze het over heeft. Lees meer

Dit geeft jouw camperreis Canada, camperreis Amerika of welke bestemming dan ook net dat beetje extra. Dan weet je dat je bij een persoon boekt en niet bij een grote organisatie. Ik verzamel alle tips van reizigers. En van mezelf natuurlijk. Net die ene camping aan het beekje waar ’s avonds beren te zien zijn. Of die camping zonder wifi of telefoonbereik, maar wél door een mangrove strookje gescheiden van een spierwitstrand. En dat strand is helemaal voor jezelf! Of die handige app waar je camping op boekt. Ontbijten met de kans dat je een rendier in de ogen kijkt? Of die winkel waar je een simkaart koopt voor internet onderweg. 

Insider tips

Dit is met stip op één het saaiste deel van je camperreis. Maar oh zo belangrijk. Een verzekering voor het omrollen van je camper? Serieus? Nee geen geintje. In alle jaren dat ik campers verkoop is deze verzekering al 2x (!!) nodig geweest. Maar je moet hem wel even aanvinken 😊 Je wil niet onderverzekerd op reis. Maar óók niet oververzekerd. Ik help je daar bij. Een camper boeken bij mij kost je niets meer dan het zelf doen. Soms zelfs minder. Je weet wél dat het goed geregeld is bij de Reistoko. 

Camper verzekering

camperreis plannen? Vraag een offerte aan!

offerte aanvragen